» приложение за престъпления
начало » приложение за престъпления
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Мобилно приложение съобщава за престъпления

Достъпно е на 32 езика и подава анонимни сигнали до полицията


Шериф Айви проверява възможностите на мобилното приложение.

(05/23/13) Ново мобилно приложение може да изпраща сигнали до полицията за извършени престъпления. Шерифът на Бръвард Уейни Айви, заедно с още няколко полицейски началници, вече са минали обучение за нови информационни технологии срещу престъпността. Една от тях е новото приложение, което позволява на потребителите да са на един клик от изпращане на сигнала.


Новата технология е част от програмата за превенция, която ще позволи на полицаите във Флорида да осигурят по-координиран подход към жителите на населените места.

"Ресурсите ни са комбинирани”, заяви Айви. "Можете да имате най-добрата система на света, но ако тя не е удобна и не се възприема от гражданите, тя е безполезно", каза той.

За да направят технологията по-ефективна, Айви съветва хората да изтеглят приложението за смартфони и компютри iWatch Brevard County. То позволява изпращането на анонимни сигнали за инциденти, съмнителни лица, за хора, свързани с престъпността, снимки, както и предупреждения за подготвяни пресъпления.

"Нашата цел е да получим тази информация," каза шерифът.

Приложението в момента се използва от 46 други правоприлагащи органи в цялата страна. Бръвард Каунти ще бъде първият в Флорида, който ще има безплатен достъп и ще може да го ползва на 32 езика.

Технологията е достъпна за Android, iPhone, Blackberry и Windows телефони.

Айви обяви, че офисът на шерифа започва стрийминг за превенцията на престъпността чрез своя уебсайт www.brevardsheriff.com. Съдържанието му ще се промотира в социалните мрежи и YouTube.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
07/03/2022
Атанас, Атанаска
07/05/2022
Недялко, Недялкa, Недa
07/09/2022
Олег, Олгa, Оля
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news