» Интервю
начало » Интервю
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Галена: Идвам, за да изпълня всяко музикално желание 
    Певицата на 2010 идва в Сейнт Пийт на 25 март, петък

Интервю на Ангел Дончев
в. BG VOICE
- Здравей, Галена. Честита награда! Какво означава тя за теб?
- Здравей, благодаря ти много! Какво може да означава една награда освен признание за това, че си се трудил много през годината, че си си свършил добре работата и си успял по някакъв начин да изпъкнеш. Знаеш, при нас конкуренцията е огромна и аз приемам тази награда като един своеобразен показател за това, че съм заслужила да бъда похвалена. Всички мои колеги работят много и заслужават, затова фактът, че почитателите на нашата музика решиха наградата да отиде в моите ръце, ме прави много щастлива. Разбира се, статуетката ме амбицира през следващата година да работя още повече и по-усърдно. А мога също да кажа, че наградата ме накара да си извадя някои изводи и да разбера много неща.

 

- Какво следва оттук нататък?
- Най-доброто предстои. Продължавам да работя, тъй като музиката, песните и моите фенове ме карат да се чувствам пълноценна и жива. Работя над нови проекти, сред които има една песен, която мисля, че ще изненада много феновете, а и не само, тъй като ще се представя в една много необичайна светлина. Както сигурно знаете, имам и песни на Цецо Спасов и Кости, които тепърва ще представя пред публиката и се надявам да бъдат възприети. Въобще много нови неща, не съм спирала да работя, нямам и намерение. Обичта на феновете трябва да бъде оправдана, а трябва и нови фенове да се печелят (смее се). Но разбира се, на първо време ми

предстои турнето в САЩ

- С какви очаквания си от това турне?
- С огромно нетърпение го очаквам! Сигурна съм, че ще бъде едно незабравимо преживяване за мен, а, надявам се, и за българите, с които ще се срещна там. Ще дам всичко от себе си, да ги зарадвам, да ги накарам да усетят българския дух. Ще се опитам да ги предразположа, така че да се почувстват сякаш са си в България, на купон с приятели и да се забавляват от сърце. Знам, че ще бъде много емоционално, ще има много радост, настроение, а и сълзи. Aз самата много искам да стъпя на американска земя, да посетя всички тези места, които съм виждала по филмите, да изживея нещо ново. Ще бъде една чудесна смяна на обстановката за няколко седмици, която ще ми даде възможност и да си почина, и да се заредя с нови свежи сили.

- Какво си подготвила за българите тук, какъв ще бъде твоят репертоар?
- Първо, разбира се, ще чуят моите най-големи хитове. След това ще пея на който каквото му е на душата. Подготвила съм много български народни песни, които са задължителни и със сигурност ще предизвикат силни емоции. Ще пеем и патриотични песни, и най-обичаните златни български песни, а в по-горещите моменти ще прозвучат и ретро чалга хитовете (смее се). От няколко месеца уча нови песни, защото

ще изпълня всяко музикално желание

- Ще видим ли някой от интересните ти напоследък тоалети от клипове?
- Ами не, решила съм да изненадам всички и да пея без дрехи (смее се). Шегувам се, разбира се. Ще ги видите, естествено, щом имате желание. Само кажете с кои тоалети искате да бъда и ще се постарая да ви зарадвам.

- Няма да отсъстваш дълго, но все пак няма ли да ти липсва Стефчо и кой ще го гледа?
- Който и сега го гледа – моята майка. На Галин майка му също много ще помага, защото и Галин ще бъде с мен по време на турнето. Естествено, че ще ми липсва Стефчо. Той ми липсва, когато 2 дни съм далеч от него в България, пък какво остава за 20 дни извън България.

- Ще има ли сватба в Лас Вегас с Галин?
- Ако организаторите успеят да ни оженят, да, ще има! (смее се)

- Защо ти харесва идеята да се омъжиш във Вегас?
- Обичам спонтанните неща, непланираните и различни неща. Там сватбите се случват бързо, няма подготовки, няма суматоха, няма 500-1000 души, които са дошли да гледат сеир. Въобще като публична личност не ме блазни идеята за традиционна сватба и така. Пък и имам един любим филм, които се казва “Да си остане в Лас Вегас”. Надявам се, че и ние така ще ударим големия джакпот и

ще се оженим във Вегас

както във филма!

- Колко време направихте с него и щастлива ли си?
- Ами 4 години! Много съм щастлива. Имаме едно прекрасно дете, Галин постоянно ми показва, че ме обича, подкрепя ме абсолютно във всичко и се разбираме прекрасно, въпреки че напоследък разни зложелатели постоянно ни разделят в медиите. Но няма такова нещо, продължаваме да се обичаме и да обичаме сина си.

- Какво искаш да му кажеш от нашите страници?
- Да ме обича и да ме слуша, другото на ушенце!

- Какво си пожелаваш през 2011?
- Пожелавам си едно много успешно турне в Америка. Искам да зарадвам колкото се може повече българи там, да се срещна с тях, да се запознаем, да видя друг свят. А след това си пожелавам да ми се случват само хубави неща. За останалото аз ще се погрижа, целите са поставени, остава ми само да работя и да реализирам нови песни, нови клипове, нови идеи, нови коси, ако щеш.

ГАЛЕНА USA 2011
11 март, петък – Чикаго
инфо на www.BG-Chicago.com  
12 март, събота – Атланта
инфо на www.BG-Atlanta.com  
16 март, сряда – Лас Вегас
инфо на www.BG-LasVegas.com  
19 март, събота – Ню Йорк
инфо на www.BG-NewYork.com  
20 март, неделя –Вашингтон
инфо на www.Slaviya-DC.com  
25 март, събота – Тампа
инфо на www.BG-Florida.com  
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
07/03/2022
Атанас, Атанаска
07/05/2022
Недялко, Недялкa, Недa
07/09/2022
Олег, Олгa, Оля
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news