» Голямата BG Реклама в Атланта!
начало » Голямата BG Реклама в Атланта!

 

Рекламирай на Голямото BG Party в Атланта!

Голямото BG Party в Атланта събира между 300 и 400 българи всеки месец. Седмици преди това събитието се популяризира в българската общност  чрез e-mail-и, които достигат над 1 000 души в Атланта - това е директен, сегментиран пазар на клиенти, които са потенциални директни потребители на вашите стоки и услуги. 

За всяко парти се отпечатват над 600 флаера, които се раздават на местата, където се събират, пазаруват, учат и живеят българите в Атланта. Нашият уеб сайт www.bg-atlanta.com постоянно се развива и расте, в резултат на което виждаме непрекъснато увеличаване на посещаемостта (над 7000 page loads всяка седмица, 47% от читателите се връщат отново и отново на сайта). Паралелно с това съобщения за нашето парти излизат и в Yahoo! групите на българите, живеещи вдруги щати, като така достигат хиляди българи, живеещи в различни точки на САЩ.

Интернет сайтовете www.ide.li, www.dnevnik.bg и www.bulgariansabroad.com публикуват информация и линкове за предстоящите събития, които ние организираме.

Предлагаме на вашето внимание създаването на индивидуален пакет участие, който да включва избраните от вас опции, за да осигури максимално популяризиране на вашата услуга, търговска марка, цени и промоции чрез:

  • рекламен банер с линк към вашия уеб сайт на www.bg-atlanta.com
  • рекламен банер, линк към вашият уеб сайт  и текст във рекламния е-мейл, с който популяризираме партито (изпращат се по 3 е-мейла за всяко парти, всеки достига до над 1000 души) 
  • рекламно присъствие на рекламните флаери за партито (отпечатват се 600 броя, размер на карето - 9х4 сми)
  • рекламно присъствие върху обложката на CD-компилацията Голямото BG Парти, която съдържа последните български хитове и се раздава безплатно на гостите на партито (размера е 11х11 см, пълноцветно )
  • графична реклама с текст и картина на голям плазмен монитор в дискотеката по време на партито, което продължава от 9 вечерта до 3 сутринта
  • раздаване на ваши рекламни флаери и материали по време на партито
  • обявяване чрез 15-секунден рекламен аудио клип по време на партито, че се провежда със съдействието на вашата компания
  • При желание могат да се организират допълнително томболи с промоционални награди или други рекламни продукти, които да се впишат във вашата рекламна стратегия.

Цените за различните пакет зависят от броя на вашите учащия и конфигурацията, която ще изберете за вашата рекламна стратегия.

Поради спецификата на Българската общност в Америка и наличието на множество канали за реклама и промоция тук, сме готови да изготвим или помогнем активно, в изготвянето на цялостна рекламна и маркетингова стратегия за популяризиране на вашия бизнес на територията на Съединените щати.

За повече информация - пишете на marketing@bg-atlanta.com.

 

реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
05/24/2022
Карп, Карпo
05/28/2022
Емил, Емилия, Емилиан, Емилианa
06/05/2022
Валери, Валерия
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news